sreda, februar 21, 2024

„Dečiji centar“ započinje realizaciju projekta „Kreativna laboratorija otpora“ uz podršku „Rekonstrukcije ženski fond“

Pročitaj

Tokom pet meseci, 20 učesnica (14–18 godina) iz Zaječara i Knjaževca, biće osnaženo i podstaknuto da se suprotstavi seksizmu, nasilju i diskriminaciji, u različitim vrstama medija.

Realizacija projekta će doprineti saznajnim, vrednosnim i aktivističkim promenama.

Kroz neformalno učenje i razmenu među učesnicama podići će se svest i uticajnost devojaka za borbu protiv različitih oblika nasilja I diskriminacije.

Glavne aktivnosti su: realizacija edukativnog kampa, kreiranje kampanje na društvenim mrežama koja će se zasnivati na originalnom i kreativnom radu učesnica projekta, realizacija kampanje i promocija filma o aktivnostima projekta.Kroz kreiranje sadržaja kampanje devojke će biti osnažene da pokreću i druge lične inicijative u lokalnoj zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img