utorak, 29 novembra, 2022

„DEcentralizaciJAN“ u Negotinu i Zaječaru 6. i 7. oktobra

Pročitaj

Pijanista Dejan Ilijić održaće solističke koncerte u Negotinu i Zaječaru.

Koncert će u sali Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ u Negotinu, biti održan u četvrtak 6. oktobra, dok će u Zaječaru koncert biti održan sutradan, u sali Muzičke škole „Stevan Mokranjac“, u petak 7. oktobra. Početak oba koncerta zakazan je za 18 časova.

Pokrovitelj koncerta je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, a Ilijićev nastup jedan je iz niza koncerata koji se održavaju u devet gradova Srbije pod nazivom „DEcentralizaciJAN“.

Publike će imati priliku da čuje Ilijićevu autentičnu muzičku impresiju, a ulaznice za koncert se neće prodavati, međutim domaćin večeri poziva publiku da umesto kupovine karte pošalje poruku na humanitarni broj po slobodnom izboru. Broj mesta u publici je ograničen.

Dejan Ilijić je samostalno i kao lider sastava EYOT, nastupao u više od dvadeset pet zemalja sveta – Amerika, Rusija, Kina, Engleska, Japan, Francuska, Nemačka itd. Do sada je objavio šest solo albuma za srpsko i američko tržište.

Nakon Aleksinca, Prokuplja, Šida i koncerta u Negotinu i Zeječaru, Dejan Ilijić nastupa u Raškoj, Gadžinom Hanu, Vršcu i u Kanjiži.

Na koncertnoj seriji „DEcentralizaciJAN“, pored ranijih kompozicija, Ilijić premijerno svira kompozicije sa svog najnovijeg albuma „DYAD III“ koji je objavljen 19. avgusta ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img