subota, 1 oktobra, 2022

U Zaječaru održana 46. sednica Gradskog veća: Usvojen Predlog Izveštaja o izvršenju budžeta do 30. juna 2022.

Pročitaj

Gradski većnici su na 46. sednici Gradskog veća usvojili Zapisnike sa 43, 44. i 45. sednice, Predlog Izveštaja o izvršenju budžeta za period od 1. januara do 30. juna ove godine.

Usvojen je i Predlog Pravilnika o izmenama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu grada Zaječara, Budžetskoj inspekciji i Službi za internu reviziju grada Zaječara i Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za realizaciju mera energetske sanacije.

Podsetimo, na prethodnoj, 45. sednici Gradskog veća koja je održana 20. jula, gradski većnici su usvojili i Predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode po Javnom pozivu Uprave za podsticanje i unapređenje enegetske efikasnosti JP1/22, Predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu Javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova JP1/22, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Radnog tima za staranje o nesmetanom funkcionisanju daljinskog grejanja.

O ovim, ali isvim drugim odlukama koje su donete na prethodnim sednicama Gradskog veća izjasniće se odbornici Skupštine grada na prvoj narednoj sednici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img