utorak, 5 decembra, 2023

Chorbika u subotu u Omladinskom centru u Zaječaru /VIDEO/

Pročitaj

U Omladinski centar u Zaječaru, u subotu, 23. jula, stiže naša sugrađanka Chorbika koja će zajedno sa drugarima da „stiska dugme play“  i da „vrti ploče“! Početak je od 20 sati, a ulaz je besplatan!

Chorbika je ime koje je nastupilo u gotovo svim klubovima elektronske muzike u Beogradu – klub Drugstore, 20/44, Kc Grad, Kptm, Hangar, Depo, Mladost… Prošle godine mogli ste ih čuti kao predgrupu Islandskog sastava Gus Gus, gde su imali „live“ nastup.
Takođe, iza ovog imena stoje vrlo zanimljivi serijali žurki, što sa domaćim izvođačima, tako i sa svetskim imenima. Chorbika je zaslužna za dovođenje imena u naš grad kao što su: Tyree Cooper, Red Axes, Jacques, Autarkic, Switchdance, Simple Symmetry, Thomass Jackson…
Chorbikinu muziku možete naći na: Chorbika soundcloud i na njenom YouTube kanalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img