ponedeljak, 30 januara, 2023

Centar Zaječara bez vode u ponedeljak zbog promene ventila

Pročitaj

Zbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića i postavljanja novih ventila na ukrštanju linija (Ø 315) i magistralnog cevovoda (Ø 500), doći će do privremenog isključenja šireg centra grada, obaveštavaju iz JKP „Vodvod“.

U ponedeljak, 20. juna, od 8 časova do večernjih sati, bez vode će ostati ulica Ljube Nešića, Obilićev venac, ulica K. Kostadinovića Čauša, Savska, 7. septembar, Dravska ulica, Istarska, Grobljanska, Dunavska, Kutinska, deo ulice generala Gambete i Timočke Bune.

Posebnu pažnju JKP „Vodovod“ skreće na to, da će bez vode ostati i vrtić “4. juli”.

Saobraćaj će funkcionisati normalno uz zabranu parkiranja od ulice Obilićev venac do ulice 7. septembar.

O koliko velikom poduhvatu se radi govori i činjenica da pomenuti ventili nisu menjani proteklih 60 godina, odnosno od postojanja JKP “Vodovod”-a Zaječar.

Iz tog javnog preduzeća apeluju na na građane da imaju razumevanja i da se normalizacija vodosnabdevanja očekuje u ponedeljak, 20. juna, u večernjim satima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

„Sveti Sava, naša slava“ u Klenovcu

U prepunoj sali Doma kulture u Klenovcu održana je druga po redu manifestacija "Sveti Sava, naša slava". Meštane Klenovca i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img