utorak, 29 novembra, 2022

Centar TRK organizuje „Potragu za Grozonom“ za Lenkino lečenje

Pročitaj

Centar za trudnice, roditelje i klince organizuje sutra, 25. septembra, radionicu za decu na zaječarskoj Kraljevici. „Potraga za Grozonom“ kreće u 11 sati okupljanjem kod kućice na skijalištu, odakle će deca pratiti zastavice i otkrivati nove zadatke.

Radionica je za decu od 4 do 8 godina. Minimalan iznos učešća je 200 dinara po detetu. Potrebno je da deca ponesu rančić, flašicu vode i da imaju udobnu odeću i obuću.

Zainteresovani roditelji decu mogu prijaviti slanjem poruke na broj 064/1344173. Poruka treba da sadrži ime, prezime i godine deteta.

„Potraga za Grozonom“ je jedna od aktivnosti humanitarnog karaktera koju organizuje Zaječarska inicijativa, „Dragi ljudi“ i Centar TRK, a sav prihod od radionice biće usmeren na lečenje Zaječarke Lenke Ljubisavljević.

Lenkine roditelje možete podržati i uplatom putem sajta Fondacije Iskorak ili slanjem SMS poruke sa sadržajem 1236 na 3030. Ili uplatom na dinarski račun: 160-6000001381504-56.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img