utorak, 31 januara, 2023

BRDSKA trka “Nagrada Negotina 2022” koja je okupila pedesetak vozača, počinje danas u 16 sati /VIDEO/

Pročitaj

U organizaciji Automobilskog sportskog kluba „Gaga Avala Racing tim“ brdska trka “Nagrada Negotina 2022”, koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Srbije i Nacionalni šampionat Srbije, okupila je oko 50 vozača iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije i Rumunije.

Na stazi dugoj 3.000 metara na Bukovskom putu, pored Manastira Bukovo do takozvane Crne tačke takmičari će se za najbolje vreme nadmetati u 11 kategorija.

Juče je od 10 do 14 časova na parkingu kod Hale sportova u Negotinu obavljena verifikacija i tehnički prijem vozila, a pola sata kasnije objavljena je lista primljenih vozača, a nakon sastanka sa takmičarima usledio je i trening.

Trka će biti otvorena danas u 15 časova i 45 minuta, a vožnje počinju u 16 časova.

Favorit u svojoj kategoriji je zaječarac Dejan Vukić, koji je bio pobednik tri poslednje trke šampionata na Kopaoniku, Zlatiboru i Tari.

Zbog održavanja auto trke privremeno će i danas od 14 do 21 sat biti obustavljen saobraćaj na delu opštinskog puta Negotin – Bukovo od raskrsnice sa 45. ulicom do ukrštanja sa državnim putevima prvog B reda 33 i 35, most ispred Enološke stanice, pa do nadvožnjaka Bukovska petlja, kao i na državnom putu prvog B reda broj 33 od nadvožnjaka Bukovska petlja do raskrsnice Donji Milanovac, Majdanpek, Niš, Zaječar prema Štubiku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Dejan Vukić treći put zaredom PRVI na trci za Šampionat države na brdskoj trci „Kopaonik 2022“ /FOTO/

Zaječarac Dejan Vukić ponovo PRVI na trci za Šampionat države na brdskim stazama „Zlatibor 2022“ /FOTO/

Zaječarac Dejan Vukić osvojio prvo mesto na trci za Šampionat države na brdskim stazama „Tara 2022“ /VIDEO i FOTO/

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img