sreda, 29 novembra, 2023

BETA i Kancelarija za mlade zajedno za napuštene životinje /VIDEO I FOTO/

Pročitaj

Kancelarija za mlade grada Zaječara  i Udruženje za brigu o napuštenim životinjama “Beta”  iz Zaječara oraganizovali su danas na Trgu oslobođenja, podelu promotivnog materijala o odgovornom vlasništvu ljubimaca i prikupljanje sredstava za napuštene životinje.

U okviru projekta koji Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sprovodi uz podršku „EU Za tebe“, Kancelarija za mlade delila je propagandni materijal, a Mia Vukić Vitomirović koordinatorka za mlade istakla je da grad Zaječar uvek stoji iza ovakvih organizacija.

Ivana Đokić udruženje BETA Zaječar kaže da je problem neodgovornog vlasništva ustvari najveći problem. Ulice su pune pasa, Azil je pun, a Beta u privremenim smeštajima trenutno ima oko 200 pasa i mačaka.

Ovom prilikom, Udruženje za brigu o napuštenim životinjama “Beta” iz Zaječara prikupljalo je sredstva koja su im neophodna za funkcionisanje i sprovođenje svojih aktivnosti, a brojni sugrađani donosili su i hranu za pse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Danas na gradskom Trgu u Zaječaru Prikupljanje sredstava za napuštene životinje i podela promotivnog materijala

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img