subota, 1 oktobra, 2022

Besplatno onlajn savetovalište u Zaječaru

Pročitaj

Kancelarija za mlade grada Zaječara nastavlja sa realizacijom online savetovališta koje je potpuno besplatno za sve građane kojima je potrebna pomoć, a ranije pokrenuto u okviru projekta „Otvorena vrata iza zatvorenih vrata“.

U okviru sajta, postoji i forum gde korisnici mogu slobodno da razmenjuju svoja iskustva, probleme i ostvaruju komunikaciju. Projekat omogućava rešavanje problema komunikacije između institucija i ljudi, ali i da spaja one sa sličnim problemima, kako bi se lakše integrisali u društvo i načinili prvi korak ka društvenoj prihvaćenosti.

Pristup sajtu www.onlinesavetovaliste.rs je jednostavan, potrebno je samo da korisnik savetovališta u terminu kada je dežuran željeni sagovornik, klikne na plavi oblačić i započne komunikaciju.

Korisnici mogu da ostanu anonimni ukoliko to žele, a savetovalište radi svakog radnog dana u terminima koji su istaknuti na sajtu u kalendaru događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Vlada dozvolila poskupljenje šećera i piletine

Umesto 102,99 dinara, šećer će od sada koštati 109,99 dinara, propisala je Vlada Srbije novu maksimalnu cenu ove namirnice....
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img