četvrtak, februar 29, 2024

Besplatna škola tenisa u Zaječaru

Pročitaj

Sa početkom nove školske godine, a na osnovu velikog interesovanja predškolske i školske dece, Teniski klub “AS Timok” Zaječar izlazi u susret svim zainteresovanima i poklanja besplatni kurs Škole tenisa.

Kako kažu u „AS Timoku“, cilj ovog projekta jeste pre svega pravilan rast i razvoj decije populacije, boravak u zdravoj sredini, zdravom društvenom okruženju, a naravno i učenje osnove teniskog sporta kroz trenažni proces pravilne tehnike, taktike i takmičarskog dela u kome se razvija pored fer pleja, i samopouzdanje i moral pobednika.

Teniski klub je obezbedio sve potrebne rekvizite za obavljanje trenažnog procesa (rekete, loptice, mini mreže, markere, čunjeve, vijače, stepenice, obruče.)

Program rada mini tenis, tennis 10s (crveni, narandžasti i zeleni nivo) u saradnji sa TSS rade isključivo licencirani teniski treneri.

Prijava i upis su mogući na broj telefona 060/ 0432 012.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img