utorak, 29 novembra, 2022

Balkan Grill u Bad Voslau oduševio Austrijance srpskim roštiljem

Pročitaj

Kada kažete Austrija, pomislite na Beč, u kome na svakom koraku imate srpski roštilj i bukvalno sve tradicionalne trpeze, pa i srpsku.

U donjoj Austriji, na primer, srpski roštilj nije tako česta pojava, ali je Balkan Grill koji je u Bad Voslau otvorio Zaječarac Zoran Petrović vrlo brzo privukao kako srpske, tako i austrijske mušteije, a privukao je i pažnju austrijske štampe.

Prevod teksta pod naslovom: „Najverovatnije najbolji ćevapi u celom gradu“, prenosimo vam u celosti.

„Bad Voslau. Balkan Grill u Bahnštrase ispred ulaza u Kammgarn je lako naći. Balkan Grill nudi ukusne specijalitete sa roštilja.

Ćevapčići, pljeskavice, ražnjići, šopska salata i još puno drugih delikatesa možete pronaći ovde.Po želji se Balkanski specijaliteti mogu poručiti i za poneti.Kada je lepo vreme možete se se smestiti ispred male, rustične brvnare i uživati u najlepšim ukusima.

Naravno, pored hrane, Balkan Grill ima u ponudi i srpsko (zaječarsko) pivo, kao i druga razna pića.

Ako se upravo vraćate sa staniceili planinarenja sa obližnjeg Harzberga, ovo je pravo mesto za predah.“ – piše austrijski list.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img