sreda, februar 21, 2024

Avganistanski hrt Anulu, najlepši pas na međunarodnoj izložbi CACIB 2022 u Zaječaru /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

U Zaječaru je juče održana 11. Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB 2022. Na ovoj izložbi četvoronožnih ljubimaca učestvovalo je 306 pasa 99 rasa iz Srbije i inostranstva. Najlepši pas izložbe je Avganistanski hrt Anulu koji je došao iz Poljske.

Međunarodna izložba pasa CACIB 2022 okupila je veliki broj izlagača i posetilaca na Popovoj plaži. Izuzetno hladno vreme nije omelo izložbu a dobra stvar je što je bar kiša zaobišla Zaječar. U ogromnoj konkurenciji, šampion izložbe postao je avganistanski hrt iz Poljske, Anulu, koji je prema rečima Miloša Srizovića, njegovog vlasnika već pobeđivao na sličnim izložbama.

Organizatori su i više nego zadovoljni izložbom, imajući u vidu da je, prema rečima Vlade Videnovića, predsednika Kinološkog društva Zaječar, čak 88 izlagača došlo iz inostranstva.

Najbolji psi u desetak kategorija nagrađeni su peharima i hranom za kućne ljubimce, a osim iz Srbije, sa svojim psima nastupili su i odgaivači iz Bugarske, Rumunije, Poljske, Ukrajine, Belorusije, Makedonije.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img