sreda, 1 februara, 2023

Atletičari iz Zaječara najbolji u okrugu

Pročitaj

Najbolji atletičari na teritoriji Zaječarskog upravnog okruga dolaze iz Zaječara. Pokazalo je to i u ponedeljak 9. maja održano Gradsko i okružno takmičenje u „kraljici sportova“, piše Glas Sporta

Nadmetali su se učenici i učenice osnovnih i srednjih škola, a „Glas sporta“ ispratio je takmičenje u organizaciji Zaječarskog saveza za školski sport, koje je realizovano uz podršku Sportskog saveza grada Zaječara na Gradskom stadionu pod Kraljevicom.

Prisustvo sestara Maletić, Ive i Lene, u konkurenciji učenica srednjih škola, kao i Veljka Vasiljevića kod srednjoškolaca, dalo je dodatnu draž, pošto je reč o već dokazanim mladim atletičarima, sa mnogo uspeha iza sebe. Ova školska godina je prilika i da se Iva Maletić oprosti od školskih takmičenja sa još jednom medaljom, pošto će za manje od mesec dana završiti četvrti razred Gimnazije u Zaječaru. Svi oni opravdali su očekivanja i izborili plasman na Međuokružno takmičenje, gde će se pored najuspešnijih pojedinaca naći i ekipe OŠ „Đura Jakšić“ i Medicinske škole u ženskoj, kao i muška ekipa zaječarske Tehničke škole u muškoj konkurenciji.

A u nastavku donosimo i spisak svih učenika i ekipa koje su se kvalifikovale za dalji krug školskog takmičenja, gde će imati šansu da izbore plasman na Državno prvenstvo.

Međuokružno takmičenje u atletici na programu je u sredu 11. maja u Kruševcu, a učenici i učenice iz Zaječara na čelu sa svojim profesorima nadmetaće se sa najboljim pojedincima i školskim atletskim ekipama sa teritorije Rasinskog, Topličkog i Niškog okruga.

IZVOR: Glas Sporta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img