utorak, 31 januara, 2023

U Zaječaru odigrana prva repriza predstave „Alisa na putu za Oz“ /VIDEO/

Pročitaj

U pozorištu “Zoran Radmilović”juče je odigrana prva repriza predstave za decu „Alisa na putu za Oz“ po tekstu i u režiji Olivere Viktorović Đurašković.

Publika je uživala u pozorišnom komadu koji obiluje scenskim efektima i prelepim songovima i više puta tokom trajanja predstave aplaudirala zaječarskiom glumcima. Igraju: Marija Stanković, Nataša Petrović, Branislav Mijatović, Ana Bretšnajder , Miloš Tanasković, Fuad Tabučić i Predrag Grbić.

Predstavu je gledao Saša Radulović, selektor Festivala predstava za decu i mlade “Mali Joakim”. Podsetimo, prošle godine je zaječarsko pozorište učestvovalo na “Malom Joakimu” sa predstavom “Lepotica i zver” Željka Hubača, koja je osvojila dve nagrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img