sreda, 1 februara, 2023

Aleksandar Vučić na predizbornom skupu u Boru

Pročitaj

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim izborima Aleksandar Vučić, govorio je danas na predizbornom skupu u Boru. On je, između ostalog najavio nova infrastrukturna ulaganja u Borskom i Zaječarskom okrugu.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obećao je u Boru da će do kraja godine za izgradnju bolnice u tom gradu biti izdvojeno 20 miliona evra, deset miliona evra za izgradnju i još toliko za opremu, prenosi N1.

Osvrnuo se na gubitke od desetina miliona evra koje je stvarao RTB Bor, a da je država uspela da nađe strateškog partnera i sad je plata u rudnicima, kako je rekao, veća od sto hiljada dinara.

Prekidan gromoglasnim aplauzima, Vučić je rekao da je Ziđin najvažnija fabrika u Srbiji posle smederevske železare, te da on „neće dozvoliti zatvaranje rudnika“.

„Znate li koliko je bilo automobila u Boru 2012. godine? Bilo ih je 2.953, danas ih je 17.134, šest puta više“, rekao je Vučić i dodao da je Bor na dobrom putu i da je sve bogatiji.

Ocenio je da Bor ima mnogo lista za lokalne izbore, zato što ima veliki budžet i da „oni ne brinu o građanima“, već zato što razmišljaju „o svojim džepovima“.

Najavio je još jednog investitora u Bor, da se potpuno reši nezaposlenost na istoku Srbije.

Predsednik SNS je obećao velika ulaganja u ceo okrug, navodeći imena brojnih sela, uz ocenu da to što on zna imena sela „potvrđuje koliko voli Srbiju“.

IZVOR: N1

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img