utorak, 5 decembra, 2023

Akcija „Pitajte svog farmaceuta“ ponovo u gradovima Timočke krajine

Pročitaj

Kao i ranijih godina, a nakon dve godine pauze zbog epidemioloških mera, Apotekarska ustanova „Zaječa“ organizuje tradicionalnu akciju pod nazivom „Pitajte svog farmaceuta“.

Na akciji će građani moći da prekontrolišu svoje zdravlje, da odrede neke zdravstvene parametre, dobiju korisne savete farmaceuta u vezi zdravog načina života, kao i da se upoznaju sa proizvodima koji su izrađeni u galenskoj laboratoriji Apotekarske ustanove „Zaječar“.

Akcija će u Zaječaru, ispred Apoteke „Lek“, biti organizovana u sredu, 21. septembra, u Sokobanji, ispred Apoteke „Sokofarm“, u petak 23. septembra, dok će u Knjaževcu akcija biti realizovana u ponedeljak, 26. septembra, ispred Apoteke „Eskulap“. Prema programu, akcija „Pitajte svog farmaceuta“ će u Boljevcu biti organizovana 27. septembra, ispred Apoteke „Boljevac“.

Sve akcije će biti realizovane u istom terminu, od 10 do 12 sati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img