sreda, 29 novembra, 2023

Za 15 godina RARIS realizovao 59 projekata koji su u ovaj region doneli 3,1 milion evra /VIDEO/

Pročitaj

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije formirana je 2007. godine u Zaječaru, na osnovu inicijative koja je došla od samih osnivača iz istočne Srbije.

Za ovaj period pripremljena su 183 predloga projekata, od kojih je odobreno i realizovano 59 projekata, koji su u ovaj region doneli 3,1 milion evra.

Tim povodom, Vladan Jeremić, direktor RARIS-a predstavio je rezultate i dostignuća RARIS-a za ovih 15 godina.

„Učestvovali smo u 13 međunarodnih projekata od kojih smo mi vodili 6 projekata. Pomogli smo drugim partnerima u regionu u pripremi 124 projekta. Organizovali smo 405 obuka sa 7.015 polaznika. Pomažemo preduzeća, preduzetnike i početnike u biznisu: pomogli smo u pripremi 197 aplikacija, organizovali smo 234 obuka sa 3.148 polaznika, realizovali 141 mentoringa i pružili 1.021 konsaltinga. Kreirali smo i vodimo 4 web sajta koji su imali 2,3 miliona poseta, kreirali smo i vodimo 12 naloga na društvenim mrežama sa ukupno 71.000 pratilaca koji imaju rič 14,6 miliona, on-line usluge RARIS-a dođu godišnje do više od milion ljudi“ – istakao je, između ostalog, Jeremić.

Za prethodnih 15 godina uspostavljeno je i 6 regionalnih servisa:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img