nedelja, 4 juna, 2023

12. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa „CACIB Zaječar 2023“ sledećeg vikenda

Pročitaj

Kinološko društvo Zaječar organizuje 12. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa „CACIB Zaječar 2023“ , u nedelju, 2. aprila na terenima Popove plaže u Zaječaru.

Do sada su pristigle 84 prijave. Svaki pas se pojedinačno prijavljuje i mora biti svojina izlagača. Krajnji rok za prijavu je 30. mart.

Svaki izlagač koji se prijavi putem sajta Kineloškog društva Zaječar, dobija povratnu informaciju na mejl da je prijava verifikovana.

Kada je reč o cenama, prema rečima organizatora, one su malo promenjene u odnosu na prošlu izložbu pasa. Prijava za Baby i Puppy razred iznosi 1.000 dinara, za strance 15 evra.

Cena prijave za prvog psa je 1.800 dinara, a za svakog sledećeg psa istog vlasnika je 1.500 dinara. Prijava za strance je 30 evra, za svakog sledećeg psa istog vlasnika 25 evra.

Svi prijavljeni psi dobijaju diplome, a pehare po tri najlepše bebe, najmlađi, mladi, tri prvoplasirana psa u svakoj FCI grupi, svi prvaci rasa, tri najlepša psa izložbe, tri najlepša para i tri najlepše grupe.

Organizator je pripremio i veliku količinu vrhunske hrane za najbolje.

Kako je predviđeno programom, uvođenje pasa je od 8 do 9.45, otvaranje izložbe je u 9.45, dok će ocenjivanja pasa trajati od 10 do 14 sati, a dodela nagrada je pola sata kasnije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img